Brålanda Snickerifabrik, Allégatan 3, 46461 Brålanda
0521-30041 • info@bralandasnickeri.se

Allmogefönster, kopplade eller massiva, tillverkade efter Era önskemål.  

Storlekar och former enligt egna önskemål, d.v.s. fönstren kan ha valfria mått och konstruktioner. Ni kan bibehålla originalutséendet på Ert hus.
Insidorna är antikprofilerade och fönstren är tillverkade uteslutande i Norrlandsvirke för högsta kvalitét.
Bild #1
Bild #2
Bild #3
Bild #4
Bild #5
Bild #6
Det finns många möjligheter att ge ert hus ett vackert klassiskt utseende. Ersätt fönsterblecket av plåt med ett i trä och välj antika gångjärn t.ex.
Man kan även välja en liggande post för att ge fönstret ytterligare en dimension. Accentuera fönstret med foder i passande färg.
Förhöj helhetsintrycket genom att komplettera fönstret med fönsterbänkar i massivt trä. Givetvis väljer ni även här utförande själva. Fönsterbänkarna kan målas för att matcha färgen på fönstret. De kan också fås i lackad ek för att skapa en vacker och iögonfallande kontrast till fönstret.
Bild #7
Bild #8
Bild #9
Bild #10
Bild #11
Vi tillverkar fönster med kopplade bågar, massiva bågar och kombinerade 2+1-bågar samt fasta karmar. Även när det gäller detaljer som fönsterkrokar går att välja mellan flera utföranden.
Bild #12
Bild #13
Bild #14
Bild #15
NYHET! Vi har nu börjat tillverka fönster i Accoya®, det fantastiska träslaget som inte ruttnar eller rör sig på minst 50 år. Läs mer här!